Преференциите: Кметът на Кресна бие Методи Байкушев, Стефан Апостолов пак е №1 със 7357

Няма кой да мине  по преференции в Благоевградска област Стефан Апостолов от Симитли, от ГЕРБ- СДС. Той е и един от 11-те депутати от Благоевградска област със 7357 преференции.

4163 преференции  е събрал Костадин Стойков от Петрич и заедно с водача Росен Желязков са сигурни депутати. Дали ГЕРБ ще имат четвърти депутат обаче?

Ако имат това ще бъде Георги Георгиев от Сандански с 3652 преференции. Зад борда вероятно ще останат Росица Димитрова с 2646 и   Александър Мацурев, събрал 2621 преференции.

От Продължаваме промяната най-много преференции имат водачът Андрей Гюров 2283 и политикът общественик Методи Байкушев с 1114. Вероятно той ще измести Владимир Табутов, който е събрал едва 814.

БСП  ще останат с един депутат. Дали Корнелия Нинова ще бъде от Благоевград или София ще се разбере по-късно. Язък за 2102 преференции на Богдан Боцев. Кметът на Кресна Николай Георгиев има 1755.

Тъй като ДПС са втора политическа сила е възможно да имат и трима депутати. Демократична България остава без депутат и губи позициите си в региона.

Дали Възраждане ще вземат последния мандат, предстои да видим.

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *