Кметът се хвана на хорото в Дом „Св. Петка“ на патронен празник

Кметът на Благоевград Илко Стоянов гостува на потребителите в Дом „Св. Петка“ в квартал „Струмско“, днес, когато социалното заведение отбелязва своя патронен празник.

Той поздрави възрастните хора, като им пожела здраве и спокойни дни.

„Искрено се радвам да съм сред вас! Вие заслужавате внимание и уважение всеки ден. Община Благоевград ще продължи да прави всичко възможно, за да имате наистина добри условия да прекарвате времето си тук“, каза кметът Илко Стоянов.

Той благодари и на ръководството за ежедневните грижи, които полагат за потребителите.

В Дом за стари хора „Св. Петка“ бе подготвена и специална музикално-танцова програма, в която активно участие взеха ползвателите на социалната услуга и студенти от катедра „Музика“ към ЮЗУ „Неофит Рилски“.

Специално за 14 октомври, денят, в който почитаме паметта на св. Петка, кметът подари икона на потребителите и персонала, с пожелание светицата да ги закриля.

След празничната програма Стоянов разговаря по различни теми с домакините, а те от своят страна му благодариха за грижите, полагани от общината.

На тържеството специален гост бе и директорът на дирекция „Социална и жилищна политика“ към Община Благоевград Емилия Халилова.

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *