Ревю на слота Sweet Bonanza

Слот машината Sweet Bonanza използва за игра 6 барабана и 5 реда. Малко нехарактерно се избират начините за печалба. Всичко, което трябва да направите, за да съставите печеливша комбинация, е да поставите 8 или повече от един и същи символ навсякъде на барабаните.

Не се изисква те да са в групи, съседни барабани или печеливши линии. Можете да поставите барабаните навсякъде. Печалбата се увеличава, когато има повече съвпадащи символи. При едно и също завъртане са възможни печеливши комбинации, съдържащи повече от един символ.

Можете да участвате със залози, които варират от 40 лева до 280 лева на завъртане. За да промените залозите, използвайте разделите + и – до бутона за завъртане. Ако е необходимо, автоматичната игра Ви позволява да зададете между 10 и 1000 автоматични завъртания. Изплащанията в таблицата с печалбите се показват в пари, а не в монети, за да бъдат нещата ясни и опростени.

RTP на Sweet Bonanza е по-добро от средното – 96,49%. Въпреки че дизайнът е донякъде сладък, волатилността е доста гореща. Когато става въпрос за вариативност, тя е в диапазона от средна до висока. Тъй като максималната печалба от едно завъртане е 21 175 пъти общия Ви залог, тук също има потенциални значителни награди.

Тема

Слот машината Sweet Bonanza е оживено удоволствие. Обстановката представлява странен свят, изграден изцяло от торти и сладкиши. Ще се пренесете в музикалния клип California Gurls на Кейти Пери. Докато въртите, в далечината звучи доста весел саундтрак. Въпреки че не е особено запомнящ се, той също така не ни накара да потърсим бутона за изключване на звука.

На барабаните можете да откриете различни символи на плодове и бонбони. Банани, боровинки, дини, сливи и червени ябълки са сред символите с по-ниска стойност. Сините правоъгълни скъпоценни камъни, зелените многоъгълни скъпоценни камъни, квадратните лилави скъпоценни камъни и червените сърцевидни скъпоценни камъни са по-печеливши. Червеното сърце е символът с най-добра печалба. Когато уцелите 12 или повече, се изплаща 50 пъти залога Ви.

Bonanza Sweet за мобилни телефони

Версиите на Sweet Bonanza от Pragmatic Play са напълно оптимизирани за използване на таблети, смартфони и настолни компютри. Дори на по-малките екрани цветният дизайн на sweet bonanza онлайн изглежда приятно и ясно. Дизайнът се държи добре дори когато се вземе предвид сравнително големият брой движещи се части. Независимо от това какво устройство използвате за игра, функциите остават същите.

Характеристики на бонусите Sweet Bonanza

Падащите барабани и безплатните завъртания са най-добрите характеристики на слота Sweet Bonanza. Ако успеете да стартирате безплатните завъртания, следете за множители, които могат да увеличат печалбите до 100 пъти.

Функция Tumble

Когато се образува печеливша комбинация, се активира функцията Tumble. Успешните символи се премахват от решетката, а на тяхно място се появяват нови символи. Ако това доведе до нова печеливша комбинация, процедурата се повтаря. Премятанията продължават, докато не се получи съвпадение, при което няма нова печеливша комбинация.

Елемент на авансовия залог

Размерът на залога за всяко завъртане може да бъде увеличен от 20 на 25 монети. Например, елементът Ante Bet ще струва 1,25 лв. на завъртане, ако играете с 1 лв. на завъртане. В замяна на това към барабаните ще бъдат добавени допълнителни скатер символи, които увеличават шансовете Ви да започнете безплатните завъртания с два. Много други слот машини от Pragmatic Play включват тази екстра.

Резюме

От дебюта си досега, слотът Sweet Bonanza се превърна в любим сред играчите. Въпреки че дизайнът и геймплеят са доста прости, тази игра може да достави брутален екшън.

Умножителите на бонбонените бомби по време на безплатните завъртания са тайната на големите печалби. Просто стискайте палци за няколко значителни множителя, за да се доближите до максималните печалби от 21 175 x залога, предлагани при всяко безплатно завъртане.

Въпреки че има много привлекателен външен вид, тази слот машина има високо ниво на волатилност. Сходни са и наградите, които може да получите, ако множителят на бонбонената бомба сработи. Въпреки че темата няма да се хареса на всеки, ако обичате сладкиши, определено трябва да играете Sweet Bonanza.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *