Кметът Москов откри третия кръг от Планинско изкачване „Гоце Делчев 2022“(видео)

Трети кръг от Българския шампионат Планинско изкачване „Гоце Делчев 2022“ на Българска федерация по автомобилен спорт стартира в Гоце Делчев. Традиционно БФАС организира кръг от националния шампионат, съвместно с общинската управа на Гоце Делчев. След пандемичната пауза традицията на шампионата за домакинството на община Гоце Делчев бе възстановена. За третия кръг на шампионата са заявили участие четиридесет и четири състезатели, от които на старта днес се регистрираха четиридесет и трима.

На церемонията по откриване участваха и кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов, заместник- кметът Валери Сарандев, председателят на Общинския съвет Димитър Балтаджиев, народният представител Богдан Боцев, председателят на БФАС Румен Дунев и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова. След официалната церемония кметът Москов тържествено откри третия кръг от Българския шампионат по  Планинско изкачване „Гоце Делчев 2022“. Днес се състоя официална тренировка в три манша.

Утре, в 09:30 ч. ще бъде даден старт на подгряващ манш, а в 11:00 ч. е предвиден официалният старт на състезанието в три манш. На заинтересованите граждани напомняме, че по време на състезанието, утре от 8:30 ч. до 16:00 ч. движението по пътя Гоце Делчев – с. Попови ливади ще бъде затворен.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *