Бой и закани на Димитровден

42-годишен от гр. Сандански се заканил с престъпление против личността (заплахи за живота) срещу длъжностно лице – полицай по охрана на обществения ред по повод  изпълнение на служебните му задължения. Саморазправата станала около 09:50 часа на Димитровден пред частен дом в с. Ново Делчево, общ. Сандански. По-късно през деня на ПП 1 Е-79 в гр. Сандански, същият е установен да управлява лек автомобил „Шкода Фабия“ след употреба на наркотично вещество.

Още един скандал вдигна на крак униформените. Около 23:15 часа на тел. 112 е получен сигнал за скандал, който прераснал във физическа саморазправа в махала в с. Микрево, общ. Струмяни. Полицаите установили, че участници в инцидента са: 27-годишен мъж, 65-годишна жена и трима мъже на възраст 37, 42, и 65 години от селото, като жената е пострадала с фрактура на кост на крака и разкъсани връзки в областта на глезена. Тя е настанена за лечение в МБАЛ-Сандански.

33-годишен гръцки гражданин, живущ в с. Тополница е привлечен като обвиняем. В края на месец септември тази година е отправил закани към мъж от с. Беласица, а на 22 октомври по телефона е отправил заплахи за живота към жена от с. Тополница.

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *