Иди с детето във вълшебния свят на операта (видео)

Камерна опера Благоевград среща по специален начин децата в оперната зала за първа среща с оперното изкуство и всичките музикални инструменти. Постановката представлява разказ за всеки от тях и показно – с мелодия, по ноти, с които докосват сетивата на публиката.

Месец ноември оперистите обръщат внимание на най-малките с „Вълшебният свят на операта“. Концерт-спектакълът е създаден за детската публика, но интерес не губят и завелите децата за първи път в операта майки и татковци, баби и дядовци.

Постановките започнаха от 11-ти ноември, в петъците, до днес. На премиерата децата на Благоевград препълниха залата, а мнозина останаха без билет, в очакване на следващия петък. Днес имате добрата възможност да отидете на опера с детето.

Едночасовият спектакъл в камерна зала е една вълшебна среща на децата с музикалните инструменти. „Вълшебният свят на операта“ – едно вълнуващо запознаване с цялата палитра звуци от музикалните инструменти и мистерията в красотата на човешкия глас. Детският концерт-спектакъл на Камерна опера – Благоевград, който удовлетворява напълно и порасналите в публиката.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *