Откриха първия по рода си туристически етнокомплекс

Първият по рода си туристически етнокомплекс има вече в Банско. „Вдъхновени от Рила и Пирин” е да стимулира участието в комуникационните кампании „Б2Б Срещи на партньори”.

Община Банско подкрепя и партнира на Националното сдружение на малкия и средния бизнес в туризма. Смятаме, че е изключително важно да се насърчи търсенето и предлагането на регионални и местни стоки, услуги и регионални туристически продукти в различните Б2Б проекти. Културните прояви, реализирани чрез регионален Етно комплекс и Етно пътеки на територията на общината, ще допринесат за утвърждаването на Банско като целогодишна туристическа дестинация. С общи усилия и партньорство в туристическия бизнес можем да реализираме висока добавена стойност за регионалните и местните стоки, услуги и туристически продукти, споделиха зам.-кмет Сашка Въчкова и секретарят на Общинска администрация Иван Докторов, които бяха гости на събитието.

Партньорството с Националното сдружение на малкия и средния бизнес в туризма от страна на Община Банско, като център за регионално и междурегионално сътрудничество,  е израз на стремежа да се подпомогнат местните икономики чрез туризма, да се промотира и рекламира големия потенциал на общината.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *