Заяви си асфалт, ако искаш

До 14 декември жителите на Благоевград могат да подават писмени заявления за улици, нуждаещи се от изкърпване. Причината за определения срок е, че през зимния период асфалтовите пещи се гасят, а дейността се възобновява през пролетта. Заявленията следва да бъдат входирани на гишетата на Деловодство, намиращи се на партера на общинска администрация или да бъдат изпратени на e-mail: kmet@blagoevgrad.bg .

Община Благоевград работи регулярно, по предварително изготвен график, за възстановяване на неравности по уличната мрежа.

В момента се извършват дейности по асфалтиране в м. Картала, в к.к. Бодрост. От няколко дни настилката по ул. „Броди“ също се подготвя за полагане на асфалт.

Дейности по изкърпване на дупки се извършват в централната градска част на Благоевград и в различните квартали.

През последните месеци Община Благоевград успя да положи и фрезован асфалт по десетки улици, които до момента бяха на земна основа, както в града, така и в малките населени места.

Община Благоевград положи новa асфалтова настилка по участък от четвъртокласната пътна мрежа до вилна зона в м. Бодрост, при емблематичната чешма.

Ремонтираната отсечка е близо 0,5 км, а широчината му е 3 м.

С обновяването на пътя Община Благоевград има за цел да създаде по-благоприятни условия както за пешеходци, така и за водачите на МПС.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *