Асфалт, чакан 25 години, на улица в Благоевград

Община Благоевград реши дългогодишен проблем за живеещите на ул. „Люлин“! След повече от две десетилетия проходимостта по пътната връзка вече е подобрена.

Улица „Люлин“ в ж.к „Ален мак“ е поредната профилирана улица от Община Благоевград за последните няколко месеца. По продължението на пътната връзка е положен фрезован асфалт, с което значително е подобрена проходимостта за пешеходци и водачи на МПС.

„Проблемът за нас, живеещите на ул. Люлин“, е на дневен ред повече от 25 години. Преди около месец подадохме молба до кмета на Благоевград, който предприе незабавни действия и ето че резултатът е налице. Благодарим за бързата реакция на общинското ръководство“, коментира Станислава Николова, която живее в апартамент, намиращ се на благоустроената улица.

Община Благоевград полага фрезован асфалт на още места в селата, кварталите на града и широкия център.

Предвид множеството постъпили заявления, Община Благоевград уточнява, че същите се обработват, но е невъзможно обектите да бъдат обхванати едновременно.

С профилирането на улици и междублокови пространства, които до момента са били на земна основа, кметът на Благоевград Илко Стоянов цели да бъде създадена по-добра и достъпна градска среда.

Исканията на гражданите се взимат под внимание и дейностите ще се извършват поетапно, при наличие на техническа възможност и финансов ресурс.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *