Хлапета и татковци за Лили

Цяла вечер хлапета и татковци играха мач, в благотворителен турнир за Лили. Детска футболна школа „Хлапетата“ се събраха в пълен състав, всички деца с татковци, и майки в публиката, за приятелски мачове. Над 300 играчи, и 3-годишни, и 10-годишни с татковците се забавляваха на терена. Близо 200 гола паднаха в изиграни на 25 мача в четвъртък вечерта в зала „Скаптопара“ в Благоевград. Финалът към 22:00 часа в благотворителната вечер бе волейбол на момчетата от Благоевград. На входа бе кутията, с икона на майка Богородица, която събираше добро за Лили. 226 ръце с паричка протегнаха ръка с помощ за Лили. 4 421.50 лева събраха родители и приятели на деца в школата на „Хлапетата“.

Лили трета година води борба с болестта рак. И не се предава. Защото обича живота, защото е майка на 4-годишно момиченце. Предстои й лечение с имунотерапия в Турция, цената за което не непосилна за семейството й след 2 операции, 25 лъчетерапии и 16 химиотерапии в България и експериментално лечение във Франция.

Лили има нужда от помощта на добрите хора.

Може да дарите с карта ,PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut

https://pavelandreev.bg/campaign/nadezda-za-lili

Банка :Алианц Банк

IBAN:BG76BUIN95611000711184

BIC:BUINBGSF

Титуляр Фондация Павел Андреев (Основание дарение за Лили

 „ Не съм си и представяла, че ще съм в подобна ситуация, но ето на- единствената ми надежда е да помоля всички вас за помощ.

Последната ми надежда сега е в Турция. Оттам ме уверяват че имунотерапията, която ми предлагат е единственият ми шанс.

Досега с помощ от близки и приятели успявахме да се справим някак с разходите, но вече е непосилно за нас. Затова сега се обръщам към всички вас с огромна надежда-моля, помогнете ми да живея, помогнете ми да видя 4-годишната си дъщеричка абитуриентка, булка….

Благодаря от сърце на всеки, който ще отдели средства за мен и пожелавам здраве на вас и семействата ви.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *