Тревожно много дрога

И младежи и възрастни въртят опасната търговия с дрога. Пак полицията съобщава за арести следствие на спецполицейски проверки:

На 13.03.2023 г., от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград е проверено жилище в гр. Благоевград. Открит е найлонов плик, съдържащ около 167 грама бяло прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на кокаин. Със заповед за задържане до 24 часа са задържани двама мъже на 66 и 34 години от гр. Благоевград. Образувано е досъдебно производство. Работата продължава.

При извършена, около 21:20 часа на 12.03.2023 г. в района на ул. „Полк. Дрангов“ в гр. Благоевград, проверка на 40-годишен мъж от гр. Благоевград, у него е открита около 1 грам суха тревиста маса, реагираща положително на канабис. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа и е уведомена РП-Благоевград.

В обедните часове на 11.03.2023 г. в гр. Благоевград, от полицейски служители на 02-РУ-Благоевград е проверено непълнолетно момиче от гр. Сандански, като е намерено и иззто полиетиленово топче, съдържащо около 0,9 грама канабис. За случая е уведомена РП-Благоевград.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *