Кандидатстваме онлайн за детска градина

От понеделник в Благоевград започва подаването на документи за 3-годишните, за прием в детска градина. Това ще се случва, за удобство и улеснение, в онлайн среда. Община Благоевград въвежда електронен прием на деца в детските градини и детските ясли от 20 март. Можете да подадете документу ТУК Кандидатстването и за детска ясла е по същия начин. Платформата ще бъде активна от 8:00 часа на 20.03.2023 г. до 00:00 часа на 10.04.2023 г.

Освен необходимите данни за кандидатстване след регистрация, родителят трябва да има валидна електронна поща, на която ще получи нотификация. Въведените данни ще се обработват автоматично и ще се проверяват за коректност и достоверност. Деца, за които са подадени некоректни данни, свързани с приема ще отпадат от първоначалното класиране!

Промяната е по инициатива на кмета Илко Стоянов, за да създаде удобство за родителите, да не се налага те да чакат с часове пред детските заведения. Както и е част от основната политика по дигитализация на административните услуги на общината.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *