Финал на пистата

Прибираме ските, сезонът на белите писти приключи. С много настроение и зрелищни спускания ветераните, майстори на карането на ски, направиха символично закриване на ако сезона в Банско. Иначе любителите на ските ще могат да спуснат и в събота, навръх Великден. След това съоръженията и пистите няма да работят, съобщиха от Юлен, концесионер на ски зоната в Банско.

Традиционното състезание по ски за ветерани бе последното от зимния спортен календар на Община Банско. Организатори на мероприятието, в което взеха участие близо 150 състезатели, бяха Спортен клуб на ветераните и “Юлен” АД. Мъжете и жените се състезаваха в три дисциплини – ски алпийски дисциплини, ски бягане и ски рали, а най-добрите получиха грамоти и медали.
Призове за цялостен принос и изключителна подкрепа за развитието на ски спорта получиха Иво Борисов и Алебрт Попов. Приз с най-искрена благодарност получи и екипа на Планинска спасителна служба – Банско за професионална подкрепа към клубът на Ветераните и спортните каузи в града.
С призове за изключителни заслуги в ски спорта бяха наградени Тодор Малчов, Иван Главчев, Даниел Пешков, Милуш Панчев, Александър Кръшняк, Тервел, Замфиров и Николай Църнаков.
Събитието бе придружено с музика, хора, смях и много настроение.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *