“В Симитли бизнесът върви добре, защото нашият кмет си изпълнява задълженията”

И когато го има признанието, за кмета е удовлетворението. Удовлетворение за признатия резултат от работата на кмета и кметския екип в община Симитли. Общината, която за 20 години превърнахме в харесвано място, в предпочитана територия за бизнес заради подкрепата на местната власт и заради възможностите за ресурсна обезпеченост.
“В Симитли бизнесът върви добре, защото нашият кмет си изпълнява задълженията”. Това е и мнението на Павел Стоименов, крупен местен предприемач в нашата община и не само. Думите, от които, вярваме не се отмята Павел Стоименов, са от негово интервю във вестник Струма преди две години. Оценката е респектираща, предвид величината на автора на дефиницията, даваща тежестта на думите: (симитличанин с множество фирми, развиващ бизнес на много места в страната ни, а и в чужбина, познаващ бизнесклимата и отношението на местните власти към бизнеса)
В Симитли бизнесът върви добре, защото имаме такова управление. Защото нашият кмет си изпълнява задълженията. – казва в интервюто Павел Стоименов. – В селата навсякъде има осветление, улиците са с тротоари, ред, чистота. Всеки инвеститор е добре дошъл. Така го приемат не само в общинската управа, но всички ние като бизнесмени. Защото създава работни места на нашето население. Нашият кмет каквото е обещал, го е изпълнил. Не съм му адвокат, това е истината. Преди да стане кмет, имахме конфликти, но когато се кандидатира, разговаряхме, стиснахме си ръцете партньорски, по мъжки и работим за нашата община. Аз никога не съм си позволявал да се срещам с него насаме. Срещали сме се в черквата, на курбан, на празници. Не съм го молил за услуга. Той ме е молил да взема някой беден човек на работа.“
От преди две години до днес нещата са се променили, да. За по-добро: за по-добро на бизнеса, на инициативните, на мислещите и работещите.
Вярваме, че и Павел Стоименов, като предвидим и последователен човек от бизнеса, не се отмята от думите си. Остава учудата чия изгода, далеч от официалния му бизнес, удовлетворява с активността си в социалните мрежи напоследък.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *