Alien от Thierry Mugler e магически талисман за любов

Thierry Mugler е емблематично име в парфюмерията и модата от края на миналия век. Самият Mugler притежава вроден талант и още 14-годишен започва професионалната си кариера. Първата си колекция с дамски облекла представя през 1973 година, последвана и от мъжка колекция пет години по-късно. През 1978 година Thierry Mugler открива първия си бутик. През 1992 година Mugler стартира и забележителния си път в уханния бранш. Дебютният парфюм на Thierry Mugler – Angel, се смята за първото гурме ухание. И до днес, над 20 години след появяването си, той продължава да е един от бестселърите на Mugler, включен в Залата на славата на наградите FIFI.

Парфюми с марката Thierry Mugler се произвеждат вече повече от 30 години

Около 170 са парфюмите, разработени за Thierry Mugler от някои от най-именитите майстори в ароматния бранш, сред които Фабрис Пелегрин, Доминик Ропион, Алберто Мориляс, Кристин Нагел,  Куентин Биш, Оливие Кресп, Орелиен Гишар, Мари Саламан, Оливие Полж, Кристоф Рейно, Натали Файстауер, Ан Флипо, Натали Льорсон и др.

Alien е един от хитовите аромати на новия век, представени от Mugler

Лансиран е през 2005 година. Уханната концепция на Alien е проектирана за Thierry Mugler от Доминик Ропион и Лоран Брюйер. Кехлибарено-дървесният парфюм за жени  привлича с мистериозната си магнетичност, заложена в аромата и подчертана от забележителния флакон. Уханието се открива с чувствен и деликатен акцент от жасмин, последван от дървесни нотки в сърцевината. Финално впечатление за аромата оставя базата от кехлибар. Опростената уханна композиция е невероятно хармонична и завладяваща, а според експерти Alien на Thierry Mugler е сред “безспорните икони на съвременната парфюмерия”.

Флаконът на Mugler Alien напомня древен амулет

Той подчертава чувствената магнетичност на уханието. Решен е в загадъчно лилаво, което подсилва внушението, че е култов предмет на магьосник, вдъхновен от философския камък. Забележителният флакон и балансираният аромат превръщат Mugler Alien в идеален подарък при всякакъв повод. Посланието, което парфюмът носи е „Бъдете необикновени“, а това е и слогънът, използван в рекламните му кампании.

Разработени са версии на Mugler Alien с различна интензивност, представен е и Alien за мъже

Mugler Alien Goddess е едно от най-актуалните предложения от серията. Кехлибареният цветен аромат за жени е лансиран през 2021 година. Насочен е към младите дами, които тепърва се запознават с магията на Mugler. Ароматната композиция е проектирана за Thierry Mugler от Натали Лорсон и Мари Саламан. В нея са преплетени кокосова вода и бергамот, жасмин и хелиотроп, бурбонска ванилия и кашмеран. Лице на Mugler Alien Goddess е дъщерята на Уил Смит – Уилоу. Флаконът запазва магичната форма на оригиналния Mugler Alien, но цветът е златист.

Първият Alien за мъже е представен от Thierry Mugler през 2018 година. Уханната концепция на Alien Man е дело на Жан-Кристоф Еро. Свежият дървесен аромат се открива с комбинация от анасон, копър, мента, лавандула, бук, мащерка и лимон. В сърцевината са съчетани нотки кожа, кашмирено дърво, османтус, пипер и здравец. Базовият акорд е изграден от бяла амбра, кашмеран и ванилия. Експерти определят дългоочаквания Alien за мъже като “мощен, съблазнителен и елегантен”. Мъжът Mugler Alien е силен и самоуверен, а ароматът го провокира към решителност да следва мечтите си и убеденост, че ще постигне всяка цел, която си постави.

 

Alien е един от най-забележителните аромати на Thierry Mugler. Макар и представен 13 години след първия бестселър на Mugler – Angel, Alien бързо печели сърцата със своя покоряващ магнетизъм и загадъчност. Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *