Благоевград с нов сайт

В община Благоевград представиха платформа за социални услуги. Съчетава съвременен дизайн с функционалности, насочени към подобряване на обслужването на гражданите и гостите на града. Този портал може да бъде намерен на адрес https://blagoevgrad.bg/.

За улеснение на гражданите и гостите на града, сайтът предоставя и опция за подаване на сигнали за нередности и нарушения на обществения ред чрез зелената слушалка, като такива сигнали ще бъдат обработвани и архивирани. Секциите на страницата включват профил на купувача с информация за обществени поръчки, секции за стратегически документи, търгове и конкурси, наредби, заповеди, новини, предстоящи събития и фотогалерия.

Освен това, потребителите могат в реално време да следят степента на замърсяване на въздуха в града, информация, която се предава чрез специални датчици. Сайтът включва и информация за зелената система на Благоевград и предоставя връзки с другите електронни платформи, разработени от общината, като например тези за прием в детските градини и социални услуги.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *