Необичайните места, на които да скриете шпионски камери

Необичайните места, на които да скриете шпионски камери

Съвременните шпионски камери са един от най-достъпните методи да научим какво наистина мислят околните за нас и какво правят в наше отсъствие. Полезно е да имате шпионски камери, както в дома, така и в офиса, а за ваша сигурност е най-добре и да разполагате с преносими модели, които да може да вземете с вас навсякъде. Шпионски камери може да се крият в най-различни предмети, производителите са наистина доста изобретателни в това отношение. Подберете си тези, които ще ви е най-естествено да използвате и ще изглеждат на място във вашето ежедневие, без да будят съмнение.

Шпионски камери в шапки, маратонки, раници и чанти са идеален избор за хора, които често са в движение

Може да разчитате на тях да са заедно с вас където и да отивате. Трябва да проучите внимателно параметрите им на заснемане, за да знаете на къде да ги насочите, когато се интересувате от нещо конкретно. Шпионски камери в маратонки например са подходящи, за да заснемете хората, с които се срещате и разговаряте. Най-често тези шпионски камери са вградени в езика на маратонките и са насочени нагоре, което означава, че ще имате добър изглед към лицето и маниерите на човека отсреща. Предимство на шпионски камери, скрити в раници и чанти е, че може да ги използвате, както на открито, така и на закрито, тъй като присъствието им в дома или офиса няма да буди съмнение.

Шпионски камери в саксии, стенни часовници, електрически крушки и кафеварки ще паснат добре в обстановката – както в офиса, така и у дома

Това са някои от най-тривиалните предмети от обзавеждането, които със сигурност не будят подозрение. Шпионски камери може да се крият също в компютърни мишки и монитори, както и в USB стик или зарядно за мобилен телефон. Важното е да са поставени на ключови места, където се събират повече хора или очаквате да се случи нещо интересно. Уверете се, че ще имате чест достъп до тях, за да може да подмените батериите им и да сте сигурни, че винаги ще са в работна готовност, когато са ви необходими.

Шпионски камери може да се крият и в бутилки минерална вода или флакони за душ гел

Изобретателността на компаниите за шпионска техника превръща в реалност дори и най-смелите идеи за това къде може да се скрие камера за тайно видеонаблюдение. Бутилките за минерална вода са сред най-креативните шпионски попадения. Външно те изглеждат като останалите, но половината от обема им е зает със скривалището за камера. Подобен е принципът и при прикриването на шпионски камери във флакони душ гел или шампоан.

Със сигурност сте се убедили, че креативните предложения за шпионска техника на пазара са наистина много и разнообразни. Изберете моделите шпионски камери, които най-пълноценно ще отговарят на нуждите ви и ще ви е най-лесно и удобно да използвате.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *