Американският университет в България отваря врати за нас!

Американският университет в България отваря врати за посетители на 14 октомври, събота. Всеки които иска може да се запознае с образователната система на АУБ и академичните програми, които предлага. Гимназистите и техните родители ще имат възможност да научат повече за учебния процес, да изберат подходящата специалност и да разгледат университетския кампус.

АУБ предлага обучение по 14 основни бакалавърски специалности и 21 подспециалности, включително индивидуални планове за обучение и възможности за комбиниране на специалности и подспециалности. Посетителите ще имат възможност да се запознаят с различните аспекти на учебния процес, включително възможностите за финансова подкрепа, която предоставя АУБ.

Освен това, на Деня на отворените врати ще има специална сесия за родителите, където те могат да получат отговори на своите въпроси. Всеки заинтересован ще чуе за студентския живот, клубните дейности, състезанията, кариерните възможности и други аспекти на учебния и студентския живот.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *