Бой, саморазправа, заплахи…

Полицията арбитрира и пази обществения ред заради няколко сигнала за саморазправа през почивните дни.

 

  1. След проведени издирвателни мероприятия, от полицески служители на 01 РУ-Благоевград е задържан 21-годишен мъж от гр. Благоевград. Около 09:24 часа на 10.10.2023 г. в проход на жилищна кооперация в района на ул. „Илинден“ в гр. Благоевград, същият е нанесъл удари с метален прът в областта на лицето и краката на 46-годишна жена от с. Дъбрава. Жената е пострадала с: комоцио, фрактура на челото в ляво, фрактура на носа, разкъсно-контузна рана на очната ябълка и фрактура на подбедрицата. Транспортирана е за лечение в гр. София. 21-годишният извършител на деянието е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор. Същият е привлечен като обвиняем.

 

  1. Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски служители на РУ-Сандански е задържан 65-годишен мъж от с. Микрево. В следобедните часове на 13.10.2023 г. в двор на къща в с. Микрево, същият е отправил заплахи и е нанесъл удари по тялото на 69-годишна жена от същото село. За случая е уведомена компетнетната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

 

  1. Около 23:15 часа на 13.10.2023 г. в РУ-Разлог е получен сигнал за възникнал скандал, който прераснал във физическа саморазправа в хотел в гр. Разлог. От пристигналите незабавно на място полицейски служители е установено, че при инцидента са нанесени прободни рани в областта на корема и лявата подбедрица на 29-годишен мъж от с. Средец, обл. Силистра. Същият е настанен за лечение в МАБЛ-Разлог. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

 

  1. На 15.10.2023 г. около 04:00 часа в игрална зала в гр. Разлог е възникнала физическа саморазправа между група мъже от гр. Разлог на възраст между 22 и 52 години от гр. Разлог. При инцидента са пострадали трима от участниците, един от които е с разкъсно-контузна рана на главата, втори – с фрактура на кост на дланта и трети – с фрактура на носа. Шестима мъже, участващи в инцидента са задържани със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *