Побързай да изпратиш творбата си за участие в Ученическият конкурс „Национален парк „Рила“ – познат и непознат“

Седмото издание на Национален ученически конкурс „Национален парк „Рила“ – познат и непознат“ ще се проведе в сътрудничество между Дирекция „Национален парк „Рила“ и различни организации и общини. Този конкурс се провежда от петнадесет години и предоставя възможност на учениците да изразят своите творчески идеи и да се ангажират със защитата на околната среда.

Срокът за изпращане на творби е до 9 ноември 2023 г., а разработките се изпращат на определения пощенски адрес: 2700 Благоевград, ул. „Бистрица” №1 /Младежки дом/, п.к. 152, ЦПЛР – Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Откриването на изложбата, обявяването на резултатите и награждаването на участниците ще се проведе на 24 ноември 2023 г.

Този конкурс насочва младите хора към опазването на природата и нейното богатство, като им предоставя възможност да изразят своята гражданска активност и креативен потенциал. Целта е и да се популяризира уникалната природа на Националния парк „Рила“.

В конкурса могат да участват ученици от I до XII клас от цялата страна в различни категории като „Рисунка“, „Разказ“, „Стихотворение и/или Есе“, „Фотография“, „Мултимедийна презентация“ и „Приложен еко-дизайн“.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *