Илко Стоянов: Днес Благоевград ще загуби 40 милиона безвъзмездна финансова помощ заради бездействие

Тази публикация е за хората, които сеинтересуват от истината и фактите. По време на предизборната кампания, областният управител от ПП Мария Димова, разпространи прессъобщение в нарушение на всякакви правила. Това прессъобщение имаше за цел да внуши за пореден път, че Благоевград не трябва да има свой индустриален парк, а имотът в бившите казарми да се изземе от община Благоевград.

Днес изтича срокът за подаване на проектно предложение по “Програма за публична подкрепа за развитието на индустриални райони, паркове и подобни територии и за привличане на инвестиции („AttractInvestBG“)“ от Националния план за възстановяване и устойчивост, с което община Благоевград може да кандидатства за безвъзмездна финансова помощ до 40 милиона. Затова и предоставям на новия кмет решение на Административен съд Благоевград, което доказва за пореден път, че документите на община Благоевград за високотехнологичен парк са изрядни и е само въпрос на воля и желание да продължи неговата реализация.

 

П.П. Знам, че такива новини са скучни, защото носят факти, а не “жълти” новини изпълнени с лъжи за липсващи милиони, за картини, четки за зъби и всякакви други глупости, но е хубаво да ги припомням, защото рано или късно истината ще си пробие път.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *