Банско представи туристическите си атракции на изложения в Солун и Букурещ

Община Банско и представителите на туристическия бизнес се включиха в изложения. Градът беше част от 38-ото Международно туристическо изложение „Philoxenia 2023“ в Солун, Гърция, където България беше страна-почетен гост. Представителите на Община Банско споделяха новости и предложения с туристически агенции, туроператори и организации в сектора.

Събитието в Солун беше възможност за Община Банско да представи своите качества пред компании и организации от цял свят. Туристическата делегация на града привлече вниманието на посетителите с предложения за ски туризъм, планински, културен и фестивален туризъм. Участието в изложението се очаква да подпомогне развитието на туристическия сектор в Банско.

Освен в Солун, Община Банско активно участва и в международното изложение за туризъм TTR в Букурещ, Румъния. Този форум предостави възможност за представяне на Банско като целогодишен курорт и беше среща с представители на различни страни и региони. Градът планира и участие на националния щанд на Министерството на туризма в международното изложение TT WARSAW във Варшава до края на годината.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *