Каролина Грозданова наградена за “Най- добър съдия за 2023 г.“

На официална церемония в Европейския център по борба, зала Дианабад, Каролина Грозданова бе удостоена с престижния приз „Най-добър съдия за 2023 г.“. Именитата кюстендилка, която вече е част от екипа на кмета на община Кюстендил инж. Огнян Атанасов, беше поздравена за своите постижения и получената награда.

Кметът и заместник-кметът на общината изразиха убеждението си, че предстоящите предизвикателства и упоритата работа на Грозданова ще допринесат за нови високи успехи. Каролина Грозданова  участва в програмата на Световната федерация по борба за селекция на жени съдии за Олимпийските игри в Париж 2024 и Лос Анджелис 2028 г. Тя беше избрана сред двадесетте най-добри жени съдии в света.

Състезател, треньор и носител на множество престижни награди, Каролина Грозданова е изкарала успешно втора магистърска степен. През 2022 г. е наградена от ректора на НСА проф. Николай Изов, за завършването с пълно отличие „Високи спортни постижения- кондиционна подготовка“ заедно с Олимпийските шампионки по художествена гимнастика.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *