Снимайте коледните украси и спечелете награда от общината

Община Кюстендил стартира традиционен конкурс за най-красива външна коледна украса. Победителят в конкурса ще има уникалната възможност да види своята коледна украса превърната в приказна коледна картичка.

Всички жители на община Кюстендил са поканени да участват в конкурса, като изпращат снимки на украсените им обекти. Снимките могат да бъдат на къщи, фасади, дворове, блокове, градинки и други. Участниците трябва да изпратят по две снимки на своите украси на официалния имейл адрес на община Кюстендил: obshtina@kustendil.bg.

Снимките ще бъдат публикувани в албум на Facebook страницата на Общината. Най-красивата външна коледна украса ще бъде определена чрез брой харесвания.Снимките на украсите ще бъдат публично разглеждани и харесвани в от 26 декември до 2 януари. Украсата, която събере най-много харесвания, ще бъде обявена за победител на 3 януари. Периодът за изпращане на снимки е до 25 декември 2023 г.

Победителят в конкурса ще получи снимка на награденото място, направена от професионален фотограф и парична сума, осигурена от община Кюстендил.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *