Ръчно произведени подаръци и забавления за цялото семейство

Община Гоце Делчев и Местна инициативна група – Гоце Делчев – Гърмен – Хаджидимово организират второто годишно Коледно изложение в града. Събитието ще се проведе от 15 до 23 декември 2023 г. в Градския парк и ще предложи богата палитра от ръчно произведени подаръци и забавления за цялото семейство.

Участието в изложението ще вземат местни производители, занаятчии и представители на местната общност. Те ще представят своите уникални продукти като сувенири, ръчно изработени изделия, подаръци, захарни изкушения, сладки лакомства, месни деликатеси, гряно вино и други вкусни изкушения.

Всеки ден от 17.30 часа ще бъде предвидена музикална програма, която ще радва посетителите на изложението. Официалното работно време ще бъде от 16.00 до 21.00 часа, а откриването на събитието е планирано за 15 декември 2023 г. от 18.00 часа.

В допълнение към продуктовата изложба, децата и техните семейства ще могат да се насладят на любимата Коледна къщичка. Дядо Коледа, Снежанка и други приказни герои ще присъстват всеки ден, готвейки вълнуващи моменти за посетителите.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *