Наградиха победителите в конкурса „Коледа за всеки“ в Кюстендил

Тържествена церемония се проведе във Възрожденското училище в Кюстендил, по повод награждаването на победителите в конкурса „Коледа за всеки“. Събитието, което се организира за трета поредна година от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Кюстендил, беше уважено от ресорния заместник-кмет Кристиян Иванчов.

Всички участници в конкурса получиха поощрителни награди, а победителите в трите възрастови групи бяха отличени със специални призове. Заместник-кметът пожела на всички здраве и обич, подчертавайки важността на доброто отношение към себе си и другите. Победител в категорията от I до IV клас е Петър Петров Савев от НУ „Климент Охридски“, гр. Кюстендил.В категория от V до VII клас е Анабел Андреева Костова от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Кюстендил. Победител в категорията от VIII до XII клас е Рая Александрова Каралийска от ЕГ „Д-р Петър Берон“, гр. Кюстендил.

Заместник-кметът изрази радостта си от участието в инициативата, като подчерта важността на обединяването около общи социални каузи, особено в предстоящите коледни и новогодишни празници. Той поздрави всички участници и ги насърчи да бъдат добри и отговорни, споделяйки топлота и усмивки. Отличените творби ще бъдат изпратени като поздрави до самотно живеещи хора, потребители на социални услуги и други адресати в общината.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *