Венцеслава Атанасова от ул. „Колуша“ 73 спечели конкурса за Коледна външна украса в Кюстендил

Венцеслава Атанасова от ул. „Колуша“ 73 спечели първото издание на конкурса за Коледна външна украса, организиран от Община Кюстендил. Нейната украса събра 2 233 харесвания в официалната Facebook страница на общината. Венцеслава ще получи парична награда от кмета на общината, инж. Огнян Атанасов, а снимката на нейната украса ще бъде използвана в официалната кореспонденция на общината.

Също така, в конкурса са наградени и други участници в следните категории: Многофамилна обществена сграда: Николай Димов за коледната украса на кооперацията на ул. „Цар Освободител“ 210 в Кюстендил.Обществена сграда и обект за хранене и развлечение: Ресторант Friends Bar and Grill на бул. „България“ 28, гр. Кюстендил.

Кметът на Община Кюстендил, инж. Огнян Атанасов, ще награди победителите в конкурса. Снимките на всички участници бяха публикувани в официалната Facebook страница на общината, а най-красивата беше определена по брой харесвания в коментарите. В следващите издания на конкурса през декември 2024 г. ще бъдат включени нови категории, за да се стимулира активното участие на жителите в създаването на коледна атмосфера в общината. ????????Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *