Наградиха победителите в гигантския слалом на Световната купа по ски 2024 в Банско

Вторият ден на състезанията за Световната купа по ски беше озарен от награждаването на победителите в гигантския слалом и тегленето на жребий за слалома. Публиката и състезателите имаха възможността да се насладят на гозбите на Задругата на банските механджии „Уникално Банско“, като самодейците от читалище „Никола Вапцаров-1894“ представиха красотата на банските песни и хора.

Победителите в първия ден на състезанията бяха отличени от министрите на младежта и спорта, туризма, кмета на Банско и вицепрезидента на БФС. Призовете бяха връчени на Марко Одермат (Швейцария), Александър Стийн Олсен (Норвегия), Мануел Фелер (Австрия), Стефан Бренщайнер (Австрия) и Жан Кранец (Словения).

Атрактивното теглене на състезателните номера за слалома във втория състезателен ден беше огромно съчетание от зрелищност и традиционна българска народна култура. Младите поп певици Дара Екимова и Михаела Маринова предоставиха зрелищно изпълнение на своите най-известни песни, радвайки многобройната публика.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *