Бизнес академия BASE за втора година в Благоевград

Бизнес академия BASE ще се проведе за втора поредна година в Благоевград, с подкрепата на Фондация „Америка за България“ и Съвета на жените в бизнеса в България. Проектът, подкрепен и от Община Благоевград, има за цел да открие и насърчи най-добрите начинаещи предприемачи в Югозападна България за 2024 година.

През следващите три месеца академията BASE ще предостави обучение, обединявайки водещи лектори от Съвета на жените в бизнеса в България, които са успешни в бизнеса и обществото. Проектът включва теоретични и практически занимания, предлагайки обучение по основите на предприемачеството и методи за оценка на бизнес идеи, управление на финанси и изработване на бизнес план.

Официалното откриване на BASE в Благоевград ще се състои на 20 март 2024 г. с лекцията на Лидия Шулева, бивш вицепремиер, евродепутат и член на УС на Съвета на Жените в Бизнеса в България. Курсът ще включва 13 лекции и ще завърши с представяне на бизнес плановете на участниците, които ще бъдат оценени от жури. Награден фонд в размер на 10 000 лева ще бъде предоставен за най-добрите бизнес проекти.

За записване на курса могат да кандидатстват както мъже, така и жени, а местата са ограничени. Заявки за записване могат да бъдат подавани от 12 февруари до 12 март 2024 г. чрез имейл на sonya.demireva@womeninbusiness.bg. Заявленията могат да бъдат изтеглени от уебсайта на Съвета на жените в бизнеса в България (womeninbusiness.bg).Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *