Кметът на Кюстендил отчете първите 100 дни от управлението си

Община Кюстендил отчете 100 дни от управлението на кмета инж. Огнян Атанасов. Със значителни инвестиции в образование, култура и инфраструктура общината е получила над 50 млн. лв. за различни стратегически проекти. Сред тях са ремонт на спортни площадки, нова спортна зала на стадион „Странджата“, осветление и ремонт на стадион „Осогово“, както и важни водоснабдителни и инфраструктурни проекти в селата.

Кметът подчерта значителното подобрение в чистотата на града, стартирането на проекти за ремонт на улици и подпорни стени, както и работата по засилване на туристическата привлекателност на региона. Община Кюстендил е участвала в международни туристически изложения, като предстои участие и в събития в Берлин.

Създадени са нови културни събития като фестивал „Джамала“ и Коледно-новогодишен базар, които са привлекли голям интерес от страна на гражданите и гостите на града. Общината работи и по оптимизацията на обществения транспорт, като целта е подобряване на транспортното обслужване в града и предоставянето на по-добри възможности за пътуване до столицата.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *