Областният управител Мария Димова прие сградата на Административен съд Благоевград и я предаде на Агенция по вписванията

Областната администрация в Благоевград завърши процеса на предоставяне на правата за управление на имот в сградата на ул. „Тодор Александров“ № 47 на Агенция по вписванията върху държавен имот. Този имот, предишно собственост на Административен съд Благоевград, сега е предоставен безвъзмездно в управление на Агенция по вписванията.

Договорът за безвъзмездно предоставяне на правото на управление върху този имот бе подписан днес от областния управител на област Благоевград, Мария Димова, и изпълнителният директор на Агенцията по вписванията, Даниела Митева.

Имотът е предаден от Административен съд на Областна администрация в добро състояние. При подписването на договора областният управител, Мария Димова, пожела успешна работа на новите стопани на помещението и обясни, че целта на държавата е да съхранява и предоставя имотите си в партньорство на институции, които извършват дейности с висок обществен интерес.

Този ход е насочен към оптимизацията на работата на Агенцията по вписванията, като събирането на служителите на едно място в една сграда ще подобри ефективността на техните задачи и обслужването на гражданите.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *