Община Петрич участва в Международното туристическо изложение Travel+ 2024 в Будапеща

Община Петрич активно участва в Международното туристическо изложение Travel+ 2024 в Будапеща, Унгария. Събитието е от голямо значение и представя най-новите туристически предложения от цял свят, насочено както към масовата публика, така и към професионалистите в туристическия сектор.

България бе ексклузивен гост на изложението, където общината Петрич представи иновативно и атрактивно културно-историческо и природно богатство на региона. Представители на бизнеса и общината взеха участие в събитието, а сред тях бяха проф. д-р Мариела Модева – заместник-министър на туризма, посланик Христо Полендаков и търговско аташе Невена Стоянова.

Презентирана беше и част от винарските изби в региона. Също така, Община Петрич представи най-новия си рекламен продукт – виртуални реалности (VR) клипове за Петрич, заснети на български и английски език. Екипът успя да проведе успешни срещи с потенциални партньори и да договори предстоящи изложби в Историческия музей в Будапеща. Тези усилия са насочени към повишаване на туристическия поток и привличане на нови възможности за развитие в областта.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *