10 дни имат гражданите на Община Гоце Делчев да разчистят тротоарите си

Община Гоце Делчев издаде апел към своите граждани за отговорност и съхранение на общинското имущество, в частност ремонтираните улици и тротоари. В периода от 2012 до 2019 година общината реализира редица проекти за обновяване на инфраструктурата, които допринесоха за подобряване на качеството на живот в няколко квартала в града.

В последствие обаче, се забелязва нередност в използването на тези обекти, като на тротоарите се оставят дърва за огрев, събират се строителни материали и се паркират автомобили. Това представлява риск от повреда на тротоарите, а също така и от създаване на опасност за пешеходците. В апела към гражданите се призовава да премахнат в срок от 10 дни от тротоарите пред домовете си натрупаните дърва, строителни материали и други предмети, както и автомобилите си, особено ако те пречат на движението.

Санкции по Наредба № 1 на Общински съвет Гоце Делчев за осигуряване на обществения ред, поддържане на чистотата и защита на имуществото на общината ще бъдат наложени на тези, които не изпълнят този апел.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *