Успешно събраха средствата за лечение на 9-годишния Богомил от Дупница

Събра се необходимата сума за операцията на 9-годишния Богомил в Турция. Първоначално бяха необходими 58 000 лв. за лечението на момчето, но благодарение на щедростта на хората, на страницата „Надежда за Боги“ вече се отчита баланс от 62 138,07 лв.

Справката за периода от 2 до 8 март показва, че само за този кратък период са събрани 46 312,50 лв. чрез дарения в посочената сметка. Тази сума включва и средствата, събрани от благотворителен концерт, където бяха събрани допълнителни 1967 лв.

За 8 март бе проведена и успешна кампания, при която хората даряваха пари за причината, вместо да купуват цветя. Семейството на Богомил изразява своята благодарност към всички, които се включиха и помогнаха в този важен момент.

Напомняме, че Богомил страда от тежка форма на спина бифида и е неотложно нуждаещ се от операция, за да избегне пълна парализа на долните крайници. С надежда и подкрепа на общността, малкият ще получи необходимото лечение в Турция, като това предоставя нова възможност за здравословно бъдеще.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *