Мюзикъл на АУБ разкрива проблемите с психичното здраве

Broadway Performance Club към Американския университет в България избира мюзикъл, който никога не е бил на Бродуей. Причината зад този избор е желанието на клуба да представи важен проблем, пред който са изправени много хора в съвременния свят, а именно психичното здраве. Този избор е направен с цел да се подчертае важността на темата и да се привлече вниманието към нея.

Историята на мюзикъла се фокусира върху Вероника Сойер, която се присъединява към групата на трите Хедърс – управляващите елитно гимназия Westerberg High. Въпреки че началото на историята е свързано със забавление, тя разкрива тъмната страна на човешката психика и последиците от нея.

BPC си партнира с Фондация КОЖА, за да повиши осведомеността за психичното здраве, като пренесе мюзикъла в различни градове на страната и предостави онлайн платформа за тази цел.

Мюзикълът ще се изпълнява на английски език с български субтитри, а в главните роли ще видим изявени актьори и артисти. Продуцент на мюзикъла е Борис-Михаил Хаджималаков, а режисьор – Теменуга Георгиева.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *