Ремонтите на улица „Благой Гебрев“ в квартал Изток в Перник започнаха

Дейностите по ремонта на улица „Благой Гебрев“ в квартал Изток вече започнаха. Тази улица, която е една от най-натоварените в района, ще претърпи пълна обнова, включваща изграждане и обновяване на тротоари, преасфалтиране на цялата отсечка и подмяна на подземни комуникации. В допълнение, осветлението по улицата ще бъде заменено с нови LED лампи.

Провеждането на ремонтните дейности е необходимо поради състоянието на пътната настилка, което е сериозно застрашено от честите разкопки, предизвикани от проблеми с водопроводната мрежа. Някои участъци са засегнати от лошо отводняване, което предизвиква задържане на вода върху пътното платно и допълнителни повреди на настилката.

Тези ремонтни дейности са от съществено значение за подобряване на инфраструктурата на района и за гарантиране на безопасността и удобството на местните жители и преминаващите по улицата. Администрацията се стреми да осигури качествено и модерно обслужване на градската инфраструктура, като внимание се отделя и на въпросите за енергийна ефективност и опазване на околната среда чрез използване на LED осветление.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *