Консултанти за един ден ще бъдат студентите от АУБ

Студентският клуб по консултантска дейност организира състезание „Консултант за един ден“ в партньорство с компанията Маркетстар. Студентите ще имат 48 часа да разработят решение за казус, предоставен от представители на Маркетстар. В петък, 29.03, в 17:45 часа, участниците ще работят в сградата на „Студентски център“, а най-интензивната част от събитието ще бъде между 16:00 и 18:00 часа в събота, когато ще проведат „студени обаждания“ до потенциални клиенти. Финалът на събитието ще се състои в неделя с презентации и награждаване.

На събитието ще присъстват основателите на Маркетстар – Димитър Митков и Тео Шиков, както и Илия Добрев, завършил АУБ и в момента мениджър продажби в компанията. Той е един от примерите за успешните студенти, които след края на обучението си решили да останат в Благоевград.

Събитието е част от инициативите на студентския клуб по консултантска дейност, който предоставя възможности на студентите да работят по реални казуси на компании като Кока Кола, модния бранд Лазарини, Tripinfy и други.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *