Младежи от Кюстендил участваха във форум, организиран от Бюрото на Европейския парламент в България

Младежите от Кюстендил участваха във форум, организиран от Бюрото на Европейския парламент в България. Събитието, наречено „Младите хора и Европа: Използвай гласа си“, се проведе в Народното събрание и представляваше важна възможност за младите граждани да се запознаят с дейността на Европейския парламент и да обменят идеи за участие в обществените процеси.

Участието на младежите от Кюстендил беше подкрепено от Община Кюстендил и се осъществи с представителството им в Общинския консултативен съвет по въпросите за младежта. Форумът беше насочен към младежите, които ще гласуват за първи път на европейските избори и представляваше възможност за тях да изразят своите възгледи и интереси пред българските евродепутати и народни представители.

В рамките на събитието младите участници имаха възможност да обсъдят различни теми, свързани с гражданската активност, младежкото участие, демокрацията, бъдещето на Европа, дезинформацията и намаляването на отпадъците. Те се запознаха и с практическите аспекти на влиянието на младежите в обществото и получиха възможността да споделят своите виждания и предложения за бъдещето на Европа.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *