Учители-пенсионери на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Бачево се завърнаха в клас

Вълнуващата седмица в училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в Бачево бе посветена на неговия 90-годишен юбилей, като заложи акцент върху приемствеността между поколенията. Пенсионираните учители се завърнаха в училище, за да споделят своите спомени и опит с днешните ученици. В игрите и разказите, изпълнени с емоция и усмивки, участниците се потопиха в света на приказките, игрите и изкуството.

Учениците от 1 и 3 клас преживяха много емоции в игрите „Кой е по-силен“ и „Джунгла“ с бившата учителка Мария Манушкина, а с Елена Любенова се озоваха в света на приказките. Учениците от 2 клас слушаха в захлас разказите на учителите Мариана Попова и Катерина Карамфилова, а учениците от 4 клас изработиха с много любов и ентусиазъм пушета от прежда под вещото ръководство на Райна Самарджиева.

Учителите пък се потопиха във вълнуващо пътуване назад във времето, преживявайки тревоги и спомени, но и радостта от прекрасните ученически години. Тези срещи оставиха незабравими спомени както за учителите, така и за учениците, създавайки връзки, които превъзхождат времето.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *