„Скорост и високи токчета“: Атрактивно авто шоу запленява Кюстендил!

На 19-ти май, в 11:00 часа, площад „Велбъжд“ в Кюстендил ще стане домакин на едно необикновено събитие – авто шоу „Скорост и високи токчета“. Дамите ще се изправят пред предизвикателството да измерят сили зад волана на своите автомобили и да демонстрират своите шофьорски умения на публичния пърформанс.

Всеки, който има спортен дух, автомобил и шофьорска книжка, може да се включи в любителското състезание. Шоуто обещава да бъде незабравимо както за участничките, така и за зрителите, които ще се насладят на вълнуващи демонстрации и атрактивни умения.

Организатори на събитието са Община Кюстендил и Спортен клуб по Автомобилизъм „Диамо“. До момента са се регистрирали около 15 екипажа от цялата страна, като крайната дата за записване е 17 май 2024 година.

„Входът за публиката е свободен, а забавата и емоцията са гарантирани. Очакваме едно атрактивно събитие да повдигне настроението и приканваме жителите на град Кюстендил и околността да се разходят, за да подкрепят смелите дами. Със сигурност е една чудесна възможност за прекарване на почивния неделен ден и ние като организатори ще се постараем да бъде изпълнено с цвят и прекрасни емоции,“ заяви Диана Стоянова, създател и директор на инициативата.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *