Ученици се обучаваха на европейски ценности и права на човека

В рамките на инициативата „Равни права – Равни възможности“ Сдружение „Амала – Приятели“ , проведе тридневно обучение на тема „Европейски ценности и права на човека“. Инициативата е част от проекта „Права и ценности“, финансиран от Европейския съюз и Фондация Работилница за граждански инициативи, целящ да засили разбирането за значението на равните права и възможности за всички граждани.

Програмата на обучението включваше интерактивни семинари, практически задачи и дискусии, чрез които участниците се запознаха с важни аспекти на равноправието и социалната справедливост. Активното участие и ангажираност на присъстващите допринесоха значително за успешното реализиране на целите на проекта, като бяха споделени много идеи и опит.

Всички участници получиха сертификати за професионално обучение от партньора на инициативата – Фондация ЕКИП. Техният активен принос и ангажираност са ключови за постигане на целите на проекта и укрепване на европейските ценности и правата на човека в нашето общество.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *