Донеси неизползваните си батерии, акумулатори и техника в Общински гараж – Банско

Община Банско, в сътрудничество с организациите по оползотворяване, с които има сключени договори, организира поредна кампания за разделно събиране на негодни за употреба батерии, акумулатори и електрическо и електронно оборудване. Кампанията ще се проведе от 10 до 14 юни 2024 г., всеки ден от 10:00 до 16:00 часа, на адрес: град Банско, улица „Дунав” №22 (Общински гараж).

Гражданите, които разполагат с такъв вид отпадъци, могат да се присъединят към усилията на общината за чиста околна среда, като ги предадат на посочения адрес по време на кампанията. Важно е да се отбележи, че разделното събиране на тези отпадъци в Общински гараж-Банско важи само за периода на обявената кампания и/или друга такава в рамките на календарната година.

Кампанията е насочена към разделно събиране на батерии, акумулатори, електрическо и електронно оборудване от домакинства. Община Банско призовава всички граждани да подкрепят усилията за опазване на околната среда и да се включат активно в кампанията.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *