„Лято в музея“ отваря врати на 1 юли в Разлог

Исторически музей в Разлог, по инициатива на Община Разлог, отново организира летните занимания „Лято в музея“. Записванията за програмата ще продължат от 10 до 14 юни. Заниманията са предназначени за деца от 1 до 4 клас и ще се провеждат два пъти седмично, във вторник и четвъртък, от 9:30 до 11:30 часа през юли и август. Максималният брой участници е 70 деца.

Тази година програмата включва разнообразни дейности като „Лятна полицейска академия“, приготвяне на традиционни ястия, запознаване с народни танци и традиционно облекло, рисуване и други. В заниманията ще участват експерти от РПУ „Разлог“, Пожарната служба, клубът по таекуондо „Чо елит“, СК „Академия Пирин“, Народните паркове „Рила“ и „Пирин“, ЦОП-Разлог, ЦСРИ-Разлог и други.

Организаторите са предвидили четири екскурзии за децата: пътуване с теснолинейката до гара Аврамово и обратно, пикник сред природата, екскурзии до Добърско и Посетителския център на НП „Пирин“ в Банско. Таксата за участие е 3 лв. на дете на ден.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *