Млади предприемачи с визия: Новаторски бизнес идеи отличени в Община Благоевград

На официална церемония в Община Благоевград, стартиращи предприемачи, завършили успешно обучение в академия BASE, бяха почетени за своя труд и креативност.

Заместник-кметът по образование и бизнес развитие г-жа Боряна Шалявска лично поздрави младите предприемачи, отбелязвайки техния ангажимент и възможността за създаване на стабилно предприемаческо общество в Благоевград.

Големите победители в бизнес категорията бяха Юлияна Ганждева с концепция за сладкарски цех, Йоана Петкова с идея за козметични пачове и Ася Костова със своя проект за арт шапки. Техните иновативни идеи представляват важна стъпка към разнообразяването на бизнеса в областта.

BASE вече втора поредна година предоставя възможност на множество участници да развият своите идеи и да ги трансформират в успешни финансови модели.

Проектът, организиран от Фондация „Америка за България“ и Съвета на жените в бизнеса в България, с подкрепата на Община Благоевград, има за цел да направи областния център и региона ключови цели за инвестиции, като по този начин стимулира икономическото развитие на района.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *