ЦПЛР-Благоевград изпрати своите абитуриенти и отпразнува 24-я рожден ден на Общинския младежки парламент

На специална церемония 39 абитуриенти бяха наградени с плакети и грамоти за техния значим принос към издигането на имиджа на ЦПЛР, културния живот на община Благоевград и младежката дейност. Директорът на ЦПЛР, Богдана Костадинова, връчи благодарствени писма на родителите и близките на абитуриентите, като изрази признателност за тяхната неимоверна подкрепа.

По случай 24-я рожден ден на Общинския младежки парламент, заместник-кметът на Благоевград Боряна Шалявска пожела попътен вятър на младежите, а директорът на ЦПЛР Богдана Костадинова и заместник-директорът д-р Александра Ковачева насърчиха младите хора да продължат уверено да преследват и сбъдват своите мечти.

На празника бе представена и специална торта, декорирана с логото на Парламента, предоставена от името на кмета на общината Методи Байкушев, което добави допълнително настроение към събитието.

По време на събитието бе обявен и новоизбраният председател на Общинския младежки парламент – Даниел Рангелов, който пое щафетата от Десислава Тасева. Тасева бе приета да продължи образованието си в Американския университет в България.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *