280 абсолвенти от Правно-историческия факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ получиха своите дипломи

В тържествена атмосфера 280 абсолвенти от Правно-историческия факултет на Югозападния университет „Неофит Рилски“ получиха своите дипломи на официална церемония в Аулата на УК I. Завършващите студенти бяха поздравени от кмета на Благоевград Методи Байкушев, който им пожела успешна реализация в живота. Той ги призова да ръководят действията си от ценности и да станат незаменими членове на екипите, в които работят.

Деканът на ПИФ проф. д-р Габриела Белова изрази гордостта си от постиженията на завършващите студенти и им напомни за важността на образованието през целия живот. Тя насърчи абсолвентите да останат любопитни и отдадени на ученето през цялата си кариера. Представители на висшето учебно заведение, институции и бизнеса, както и родители, присъстваха на събитието, за да отпразнуват постиженията на завършващите.

На церемонията присъстваха деканът на ПИФ проф. д-р Габриела Белова, областният управител Георги Динев, представители на висшето учебно заведение, на институции и бизнеса, и родители.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *