Елхан Кълков встъпи в длъжност като заместник областен управител на област Благоевград

В сградата на Областна администрация Благоевград се състоя официалната церемония по встъпване в длъжност на г-н Елхан Кълков. Той бе представен на служителите в администрацията, които го приветстваха с новата му роля. Назначението на г-н Кълков като заместник областен управител на област Благоевград е със заповед на министър-председателя Димитър Главчев от 26 юни 2024 г.

Г-н Елхан Кълков е роден в с. Плетена, община Сатовча. Той е икономист по образование, политик и дългогодишен народен представител от Движението за права и свободи (ДПС). Г-н Кълков е служил като депутат в 44-то, 45-то, 46-то, 47-мо, 48-мо и 49-то Народно събрание, където е работил активно по редица важни за региона и страната въпроси.

С назначаването на г-н Кълков на тази длъжност се очаква укрепване на административната структура и ефективност в управлението на област Благоевград. Неговият опит и експертиза ще бъдат ценни за решаването на актуалните предизвикателства и постигането на стратегическите цели на региона.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *