Общи условия

Условия за публикации с предизборни послания и агитационно съдържание за МЕСТНИ ИЗБОРИ’2019

Съгласно регламент за публикации в законоустановения срок за предизборна кампания, „електронните медии, с изключение на Българската национална телевизия, Българското национално радио и техните регионални центрове, могат да използват платени и безплатни форми на отразяване на предизборната кампания на партиите, коалициите и инициативните комитети, регистрирали кандидати.“ Според този текст от изборния кодекс, „УЕБ МАРКЕР“ ЕООД декларира, че реализира различен формат на публикации с предизборно съдържание безплатно във всички сайтове, собственост на дружеството. И съгласно Изборния кодекс доставчиците на печатни медии и онлайн новинарски услуги предоставят едни и същи условия и цени на всички партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали кандидати.

Решението си мотивираме с потребността от информиране за населението без значение от финансовите възможности на кандидата.

Публикуваме предизборно съдържание на всеки, информирал ни за себе си със самочувствието, че има качества да бъде част от управлението.

На всички кандидати – успех!

За всеки, пожелал да ползва сайтовете, собственост на дружествеото, за закупуване на място и линкове са в сила общите условия за публикуване на платено съдържание на www.agencia.bg

16 септември 2019

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *