Реклама

ЧАСТИЧНИ МЕСТНИ ИЗБОРИ 2021 – ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ юни 2021 

Уважаеми госпожи и господа,

кандидати за народни представители, кандидати за кмет на община Благоевград,

Обръщаме се към Вас с уважение и респект към отговорността, която поемате с кандидатурите си. Защото изборът и на следващ парламент, и на кмет на община Благоевград е свързан много очаквания и защото има обща тревога за за политическия курс, който ще поеме страната ни, за бъдещето на Благоевград и страната ни.

В симбиотична обстановка на конкуренция и състезание с идеи, на вражда и реваншизъм е разумно да бъдем отговорни към избирателите. И вие – кандидатите, и ние – представителите на медии. Всеки, който има право да гласува, има право и да знае. Да бъде добре информиран и изборът му да бъде осъзнат и мотивиран. Тук е общата ни отговорност.

Обръщаме се към вас с покана за партньорство в кампанията на Парламентарни избори 2021. Няма да поставяме ограничения. Ще публикуваме всяко ваше послание, концепция, идея, обръщение. Няма да пестим изразните средства и визуалния арсенал. Изпълнявайки разпоредбите на Закона, определяме тази наша помощ в посредничеството между вас и избирателя, със стойност от 2 400 лева. При участие на предизборен щаб/кандидат и в двата избора, цената на втората кампания е МИНУС 75%.

С уважение:

Екип УЕБ МАРКЕР

 

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ април 2021 

Водени от желанието за реализиране на максимална информираност за населението в предстоящата кампания за Парламентарни избори‘2021, АГЕНЦИЯ.БГ ЩЕ ОТРАЗЯВА ВСЕКИ КАНДИДАТ в своите инициативи по време на предизборната кампания БЕЗПЛАТНО.

Със социална отговорност АГЕНЦИЯ.БГ ще събира на едно място посланията на всички кандидати, партии и коалиции, уверени в силите и потенциала си да бъдат част от управлението на България. Целта ни е да сме най-добре информирани като избиратели и да има трибуна идеята на всеки кандидат за народен представител, очакващ подкрепа от гласоподавателите.

Информационна агенция АГЕНЦИЯ.БГ ще публикува информация от всеки предизборен щаб без това да е обвързано с финансови условия. И гарантираме равни условия за всеки кандидат.  парламентарни избори_2021_1

 

 

ЗА СТАНДАРТНАТА РЕКЛАМА:

Банер позиция е най-малкото, което можем да предложим за реклама. За банер-реклама адаптираме всякакви формат и размер.

Как ще се показвате? Изображения с продуктово позициониране, линкбилдинг, имиджови публикации с информационно съдържание, видеоновини „със съдействието на…“, воис-реклама в интернет…

Цените?? …от 20 СТОТИНКИ на ден.

Ще ви дадем и място за външна реклама (билбордове, светещи рекламни пана) на себестойностна цена без комисион за преотдаване/ пренаемане.

Осигуряваме рекламна площ и в други сайтове, информационни и профилирани, собственост на дружеството „УЕБ МАРКЕР“ или дъщерни.

Искате сайт или вашият е за обновяване? И това ще направим!

Телефон: +359 88 545 6123;

sales@agencia.bg