Реклама

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Водени от желанието за реализиране на максимална информираност за населението в предстоящата кампания за Парламентарни избори‘2021, АГЕНЦИЯ.БГ ЩЕ ОТРАЗЯВА ВСЕКИ КАНДИДАТ в своите инициативи по време на предизборната кампания БЕЗПЛАТНО.

Със социална отговорност АГЕНЦИЯ.БГ ще събира на едно място посланията на всички кандидати, партии и коалиции, уверени в силите и потенциала си да бъдат част от управлението на България. Целта ни е да сме най-добре информирани като избиратели и да има трибуна идеята на всеки кандидат за народен представител, очакващ подкрепа от гласоподавателите.

Информационна агенция АГЕНЦИЯ.БГ ще публикува информация от всеки предизборен щаб без това да е обвързано с финансови условия. И гарантираме равни условия за всеки кандидат.  парламентарни избори_2021_1

 

 

ЗА СТАНДАРТНАТА РЕКЛАМА:

Банер позиция е най-малкото, което можем да предложим за реклама. За банер-реклама адаптираме всякакви формат и размер.

Как ще се показвате? Изображения с продуктово позициониране, линкбилдинг, имиджови публикации с информационно съдържание, видеоновини „със съдействието на…“, воис-реклама в интернет…

Цените?? …от 20 СТОТИНКИ на ден.

Ще ви дадем и място за външна реклама (билбордове, светещи рекламни пана) на себестойностна цена без комисион за преотдаване/ пренаемане.

Осигуряваме рекламна площ и в други сайтове, информационни и профилирани, собственост на дружеството „УЕБ МАРКЕР“ или дъщерни.

Искате сайт или вашият е за обновяване? И това ще направим!

Телефон: +359 88 545 6123;

sales@agencia.bg