Как да върнем родителите в училище?

Нарушената връзка между родители и учители,  и степента на отчужденост на родителите към училищния живот на своите деца ще дискутират в Югозападния университет „Неофит Рилски“.    Форумът е на тема „Да върнем родителите в училище“, организиран от  Асим Адемов – член на Европейския парламент.

На 12 октомври 2018 г. (петък) в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще се проведе събитието от 9:30 ч. в зала 114 на Учебен корпус № 1. Форумът ще бъде открит от директора на РУО – Благоевград  Ивайло Златанов.

На събитието ще бъдат представени резултати от национално проучване, проведено от Изследователския център „Тренд“ на тема „Степента на отчужденост на родителите към училищния живот на своите деца“, изготвено по инициатива на  Адемов като член на Европейския парламент. Участие ще вземат  Таня Михайлова – зам.-министър на образованието и науката, д-р Харалан Александров – социален антрополог, доц. д-р Траян Попкочев – декан на Факултета по педагогика към ЮЗУ „Неофит Рилски“, представители на академичните среди, синдикати, съсловни организации, родителски асоциации и сдружения, директори, учители и родители.

Форумът се организира със съдействието на Югозападния университет „Неофит Рилски“ и с подкрепата на Министерството на образованието и науката.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *